REACTIV EQUITIES - Consultanta în afaceri si investitii
----------------------------------------------------------------------
Fii reactiv!
   Home      La Ferma ta

Demarata cu fonduri proprii în 2013, Ferma Ta îsi desfasoara activitatea pe Valea Dâmbovitei, în Localitatea Voinesti, pe o suprafata de aproximativ un hectar. Incepand cu aceasta data, cultura pomicola traditionala de pe terenurile agricole familiale a fost înlocuita partial si diversificata.Prima noua activitate introdusa a fost aceea de cultura legumicola (tomate, castraveti) într-un solar construit în regie proprie pe o suprafata de 60 mp. Cultura a fost facuta în conditii biologice, fara utilizare de produse chimice.

 In paralel o mica activitate de crestere de pasari (gaini pentru carne si oua) a fost de asemenea începuta în incinte de constructie proprie. Incintele au fost marite în 2014 pentru a gazdui si o populatie de 20 de curcani care în timpul zilei beneficiaza si de un spatiu verde de aproximativ doi ari.

In 2015 Ferma Ta intentioneaza sa continue si chiar sa extinda ambele tipuri de activitati astfel încat populatia de curcani sa fie dublata si suprafata de cultura horticola în solar triplata. Proiectele noastre viitoare constau în amenajarea a trei tipuri de magazine : 1) un magazin agricol de desfacere directa de produse proaspete 2) un magazin de procesare pentru sucuri si conserve de fructe si legume 3) un magazin de preparare a carnii de pasare pentru desfacere.


Dar daca vreti sa faceti plinul chiar de pe acum de produse proaspete,  obtinute biologic, va asteptam la Ferma Ta din Voinesti, Dambovita, Strada principala nr.40 sau nr.69, în fiecare zi a saptamanii sau în weekend.Mai jos gasiti toate datele noastre de contact. 

Producatorii particulari Ferma Ta din Voinesti

Madalina Neagu : 0765 872 087

Marian Neagu : 0762 738 718

Brumaru Ioan : 0787 566 712

E-mail : fermata.voinesti@gmail.com

SC Reactiv SRL - 2012